TEMPERATUREN PÅ DANSK GLOSTER-OPDRÆT

Så blev vores udstilling igen aflyst på grund af risikoen for fugleinfluenza.

Skønt vi opdrætter og holder vores fugle under lukkede forhold bliver vi igen ramt. Der er endnu ikke konstateret fugleinfluenza i noget kanariehold, så hvorfor dette forbud mod udstillinger. Vi lægger så mange hundrede timer i vores hobby, og så ødelægger omgivelserne vores hobby.

Bedre bliver det ikke at vores hovedorganisationer(LFD-JFKK-DKK) ikke løfter en finger for at påvirke situationen.

LOTTERIET 2022.

VI ER SÅ HELDIGE, AT DET ER LYKKEDES OS AT ERHVERVE 2 PAR GLOSTER TIL VORES LOTTERI.

Det ene par er fra den kendte champion opdrætter af båd Border og Gloster Gerrit Douma. Han er altid godt med fremme når han deltager i Haakesbergen. Han er en meget brugt dommer i England. Hans fugle har en dejlig krop og fjerdragt.

Det andet par er fra Den meget kendte opdrætter Jos Janssen, som har vundet et utal af udstillinger, så sent som den 12. november havde han 9 klassevinder på den store udstilling Engs. Det er et par udvalgt til at avle grisslet på. Hannen er grisslet hunnen er helt gul.

Der er et lotteri på hvert par. Lodderne koster 25 kr./stk alle der gerne vil have et par Gloster kan købe lodder, også selv om man ikke er medlem.

Hvis man ønsker at købe lodder for 100 kr. så får man 2 lodder i hver lotteri, det vil sig, at man ikke kan købe lodder på bare det ene par. 

Lodderne udleveres på vores udstilling i Korup den 3. december, her vil de 2 dommere også udtrække de heldige vindere.

Skulle man være forhindret i at komme der, kan lodder stadig købes, og ens nummere vil kunne oplyses hvis det ønskes.

Lodder er først købt, når pengene er indgået på Gloster Specials konto i Spar Nord Bank, eller i yderste nød indbetalt på mobilpay.

Konto 9012-4587090894.

Med venlig hilsen
Niels Chr. Madsen