JENS OLE NIELSEN, HIRTSHALS FÅR DOBBELT TRIUMF !

Jens Ole Nielsen, Hirtshals fik i Korup en flot dobbelt triumf med både bedste Corona og bedste Consort. Det er ikke overraskende, i udlandet har han også klaret sig fint!
Vore to dommere, William Kingcombe (tv.) og Trevor Goddard (th.) udførte en flot bedømmelse. De var allerede færdige kl. 12.
Dommerne i arbejde, skarpt fulgt af udstillernes blikke. Fredag aften havde vi arrangører en spændende chat med de to med mange fine oplysninger.
Det må være forvirrende for en engelsk dommer som Trevor her, at vi godkender 3 forskellige burtyper. Dommerne tog det pænt, men hvornår får vi mon godkendt det engelske Glosterbur i Danmark?
Makkerparret Grønlund/Hvam scorede flot i Korup: 6 rækker vandt de. Godt at se Ronald aktiv i Gloster-sporten, det var hans debut, Herluf er desværre nødt til af klimamæssige årsager at vende tilbage til Grønland midt i november.
Niels Chr. Madsen, Sæby, betragtes af nogen af os som ny i Gloster-fancy, men så har han da haft fart på. DM-vinder, gode resultater i udlandet. I Korup vandt han hele 9 rækker ud af 25!
Udstillingen var blevet piftet op. Leif Vinther havde udarbejdet flotte portaler til de to vinderfugle, desuden gjort vore rosetter pænere med en selvklæbende etiket i centrum af rosetten, Tage Schmidt og Villy Rasmussen havde hentet reoler i Fåborg, en stor lettelse for Stewards arbejde, Tage Schmidt havde udarbejdet en dommer-bænk, Niels Chr. Madsen udarbejdet fine vinder-numre af plastik.
Man kan lige se rumpen af Trevor. Han følges med nysgerrige blikke, hver gang han flytter på en fugl. Her ses stående Niels Chr., Jens Ole, siddende Tage, så Frede og Heino.
Dommerme arbejder, nærmest Bill, i baggrunden Trevor. Showleader Birger følger deres arbejde med spænding. Birger havde sidste arbejdsdag, efter at have styret 3 shows i Korup ønsker han at blive afløst som formand pga. alder.